Loading

Osnivač Milan Dražilović u svet iznajmljivanja automobila ušao je pre 40 godina. 1976.godine započeo je svoju karijeru u jednoj internacionalnoj kompaniji, gde je stekao veliko iskustvo i znanje, potrebno da osnuje jednu od najuspešnijih rent-a-car firmi u Beogradu, kao i u celoj Srbiji. Skill Rent-a-Car osnovan je 11. septembra 2000.godine kao prva beogradska porodična rent-a-car kuća. Zajedno sa svojom ćerkom Katarinom, Milan je uspeo da razvije vrednosti koje karakterišu izvrsnost ove firme i ulivaju poverenje klijentima. Odluku da Skill Rent a Car bude porodicna firma i da na raspolaganju budemo 24h, daje klijentima sigurnost a nama zadovoljstvo.

Danas, Skill Rent-a-Car raspolaže sa velikim brojem automobila koji odogovaraju potrebama svakog od vas.


Naša vizija

Mi definišemo rent-a-car industriju pružanjem izvrsnih usluga iz kojih formiramo lojalnost naših klijenata.

Naše vrednosti

Integritet

Mi poštujemo svakog našeg klienta. Uz otvorenu komunikaciju pružamo im usluge visokog standarda, uz izuzetnu profesionalnost i poštovanje kodeksa etičkog ponašanja.

Posvećenost

Posvećeni smo poslu koji obavljamo i to radimo sa punim elanom 24h/365 dana u godini.

Kvalitet

Mi stavljamo interes naših klijenata na prvo mesto. Posvećeni smo pružanju usluga po želji, gde svako može steći jedinstveno iskustvo, koje garantuje zadovoljstvo i lojalnost naših klijenata.